Freelance SEA Specialist nodig?

Als freelancer ben ik gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van online advertentiecampagnes. In dit artikel vertel ik je meer over mijn diensten en waarom ik de juiste partner ben voor jouw bedrijf.

Ik bied een breed scala aan diensten aan om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van jouw advertentiebudget, ik sta klaar om je te helpen. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten:

  1. Campagneopzet: Ik help je bij het opzetten van nieuwe campagnes in Google Ads, Bing Ads of andere online advertentieplatformen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke strategieën werken voor verschillende branches en doelgroepen.

  2. Campagnebeheer: Ik zorg voor het dagelijkse beheer van jouw campagnes. Hierbij houd ik continu in de gaten welke advertenties goed presteren en welke niet, zodat ik snel kan bijsturen waar nodig.

  3. Campagneoptimalisatie: Door middel van A/B testing en andere optimalisatietechnieken zorg ik ervoor dat jouw campagnes maximaal rendement behalen en dat jouw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

  4. Rapportage en analyse: Ik zorg voor heldere rapportages en analyses, zodat jij altijd op de hoogte bent van de resultaten van jouw campagnes en waar eventuele verbeterpunten liggen.

Waarom kiezen Digi Assets?

Als freelance SEA-specialist ben ik gepassioneerd over mijn vak en ben ik continu bezig met het verbeteren van mijn kennis en vaardigheden. Ik werk op een transparante manier, waarbij ik mijn klanten betrek bij het proces en altijd open sta voor feedback. Daarnaast ben ik resultaatgericht en streef ik ernaar om jouw online doelen te behalen.

Ik werk met een persoonlijke aanpak, waarbij ik altijd rekening houd met de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Ik denk graag met je mee en zoek samen naar de beste oplossingen om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Tot slot werk ik met een duidelijke prijsstructuur, waarbij ik vooraf duidelijkheid bied over de kosten van mijn diensten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op!

Als freelance SEA-specialist sta ik klaar om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van jouw advertentiebudget, ik heb de kennis en ervaring in huis om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen werken wij aan het behalen van online succes!

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?